v.Labayo Tervuerense Herders    
Males Our dogs Litters Planning / Puppy`s Story Links Home

 

 

 

Pictures pups
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

 
     
     
 

U-Litter

 
     
 

pE. Paris (Rocky) v.Labayo

Kvina`s Poet With A Magical Touch" (Perro)

 

Rocky

Onze Rocky is een lieve,sociale teef. Ze heeft een geweldig karakter en is heel sociaal met kleine kinderen,mensen en andere honden. We hebben haar maar een paar keer op show uitgebracht maar ze heeft daar mooie resultaten behaald. Ze is heel goed gebouwd met een prachtig gangwerk,ze heeft goede heupen HD.A. Toen ze de gedragstest deed slaagde ze voor alle onderdelen,socialisatie,schot en pakwerk. Ze is daarna geselecteerd als aanbevolen hond om mee te gaan fokken (p.E.)

 

Perro

Perro is een grote vriendelijke enthousiaste reu. Hij heeft hele mooie resultaten behaald op de paar shows waar hij geweest is. Het is een goed gebouwde elegante reu met een heel mooi hoofd, een prachtige lange halspartij en een goed gangwerk.Perro heeft hele goede heupen ( HD A ) , de beste score die er is en ellebogen ED vrij. Meer informatie over Perro kunt u vinden op zijn website.

De pups krijgen een Europees Paspoort ,Stamboom,worden gechipt,ontwormt,krijgen de nodige entingen en worden DNA getest. En natuurlijk doen wij er alles aan om ze zo goed mogelijk te socialiseren. We verwachten prachtige pups met een goed karakter,die graag van alles willen ondernemen met hun baasjes. Heeft U interesse dan kunt U altijd vrijblijvend een afspraak maken .